Scheidsrechter

J. (Jeroen) Frei

Accommodatie

Onbekend

KAMPEN – In eigen huis heeft VV Kampen in het eerste bekerduel een remise behaald. De wedstrijd tegen Zeewolde eindigde in 2-2. Wilsum, Zalk en ’s-Heerenbroek begonnen de poulefase van de districtsbeker met een nederlaag.

Van Winsum bracht Kampen in de eerste helft op voorsprong. Uit een vrije trap kwam Zeewolde langszij. Voor rust viel ook nog de 1-2 van de bezoekers. In de tweede helft wist Kampen toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Revelino Sabono benutte een strafschop.

Wilsum ging met 0-3 onderuit tegen VSCO ’61. In de 35ste minuut leidde een handsbal tot een strafschop voor de ploeg uit Oosterwolde. VSCO maakte vanaf elf meter geen fout. Even later kwam VSCO op 0-2 door een eigen goal van Wilsum. Na rust maakte VSCO 0-3. Daarna was Wilsum nog dicht bij succes, maar Gert Jan Sollie kopte in de handen van de doelman.

Zalk moest genoegen nemen met een 1-3 nederlaag tegen het sterkere Wijhe. De derdeklasser kwam al in de 12e minuut op voorsprong. Daarna bleef Wijhe de betere ploeg. Toch kwam Zalk voor rust nog langszij. Michel Hamer scoorde uit een vrije trap. Na rust liep Wijhe weg naar 1-3. De bezoekers kregen diverse kansen, zodat Zalk met een 1-3 nederlaag nog goed weg kwam.

’s-Heerenbroek verloor met 0-3 tegen derdeklasser Hattem. Voor rust kwamen de gasten twee keer tot scoren

Bron: Brugnieuws