Datum

28 september 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

ZWOLLE – Dieze West was zaterdag een maatje te groot voor VV Kampen. De Zwolse titelkandidaat won met 5-2. Na twee speelronden is Kampen nog zonder punten.

Kampen had voor rust weinig in te brengen. Na ruim twintig minuten spelen keek de ploeg al tegen een 2-0 achterstand aan. Vlak voor rust kwam Dieze West op 3-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Een krap kwartier na rust liep Kampen tegen de vierde tegentreffer aan. Daarna deed Baba Saidy wat terug.

Dieze West kwam nog één keer tot scoren. Ludgene Miquel bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 5-2

Bron: Brugnieuws