Datum

5 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

KAMPEN - VV Kampen had zaterdag in eigen huis niets in te brengen tegen 't Harde. De ploeg van trainer Revelino Sabono verloor met 1-5. Volgens hem was vooral te wijten aan het gebrek aan inzet bij zijn spelers.

Kampen kwam na zo'n tien minuten spelen op achterstand. Zes minuten later kwam de thuisploeg langszij via een treffer van Silvan van der Meulen. In het laatste kwartier voor rust gaf Kampen de wedstrijd helemaal weg. 't Harde scoorde drie keer, zodat de strijd al bij de rust was beslist.

Na rust nam 't Harde gas terug. De bezoekers kwamen nog één keer tot scoren.

Kampen-trainer Sabono laakte de instelling van zijn spelers. "Voor de wedstijd spreek je bepaalde dingen af, maar als mensen het beter weten, houdt het op. De inzet bij de spelers was ver te zoeken. Je moet er korter opzitten, korter dekken en meer doen. Spelers denken dat ze het op vijftig procent kunnen doen. Dat is frustrerend", aldus Sabono.

Bron: Brugnieuws