Datum

12 oktober 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

ZWOLLE – VV Kampen heeft zaterdag niet kunnen stunten bij CSV ’28. De ploeg van trainer Revelino Sabono verloor met 3-1.

In de 22ste minuut kwam Kampen op achterstand. Daarna kwam Kampen er beter in en zorgde het af en toe voor wat dreiging. In de 52ste minuut profiteerde de thuisploeg van onnodig balverlies bij Kampen. De derde treffer, uit een goede aanval, viel in de 65ste minuut. Vlak voor tijd deed Mohammed Adbullah wat terug voor Kampen.

Ondanks de nederlaag was Sabono tevreden. In tegenstelling tot een week eerder had hij zaterdag niets te klagen over de inzet van zijn spelers. CSV was simpelweg een maatje te groot.

Bron: Brugnieuws