Datum

6 oktober 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

KAMPEN – VV Kampen heeft zaterdag met 5-1 gewonnen van SVV ’56. Toch had Kampen het best lastig. In het laatste kwartier scoorde de thuisploeg maar liefst vier keer.

Kampen ging aanvankelijk veel te veel mee in het spelletje van SVV. De fysiek sterke bezoekers hanteerden veelal de lange bal. Uit het niets kwam Kampen in de 22ste minuut op voorsprong. Na een fraaie steekbal maakte Ömer Öztürk het goed af. In de 60ste minuut kwam SVV langszij. Daarbij negeerde de arbiter een vlagsignaal voor buitenspel.

In het laatste kwartier sloeg Kampen genadeloos toe via Ömer Öztürk, Lendl Westhout en Nebi Öztürk (2). “We gunden het elkaar. Over het laatste half uur was ik zeer tevreden”, aldus Kampen-trainer Meloudi Zaki.

(Bron: Brugnieuws 6 oktober 2018 Gerard Meijeringh)