Datum

17 november 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

DE KRIM – VV Kampen is zaterdag tegen de eerste nederlaag aangelopen. DKB won met 3-1. Een onnodige nederlaag, was de mening van Kampen-trainer Meloudi Zaki, die vond dat zijn ploeg in de slotfase tevreden had moeten zijn met een punt.

Kampen had in het eerste kwartier afstand kunnen nemen van DKB. Nebi en Ömer Öztürk raakten ieder de paal. Daarna had Kampen het lastig tegen DKB. De thuisploeg kreeg via een strafschop de mogelijkheid om de score te openen, , maar Kampen-keeper Johny Mulder pakte de penalty. Vervolgens kwam Kampen op voorsprong. Een schot van Nebi Öztürk werd gered door de keeper. In de rebound sloeg Pedro Lopes toe. DKB deed voor rust nog wat terug, nadat Kampen de bal verspeelde.

In de tweede helft had Kampen aanvankelijk controle, maar de ploeg verzuimde om opnieuw op voorsprong te komen. Zo raakte Kampen de lat en werd een inzet van de doellijn gehaald. In de 83ste minuut was DKB wel trefzeker. Uit een vrije bal kopte een vrijstaande speler van DKB raak. Kampen ging vervolgens op jacht naar de 2-2. Kansen werden echter niet benut. Nadat DKB wederom een strafschop miste, viel de 3-1 vlak voor tijd alsnog uit een counter.

“Ik ben teleurgesteld in het resultaat. Je went aan winnen. Zeven minuten voor tijd moet een punt heilig zijn. Dit is zuur, maar we staan weer met beide beentjes op de grond”, aldus Zaki.